کمتر کسی را میتوانید پیدا کنید که به تناسب اندام اهمیت ندهد یا چاقی مفرط را دوست داشته باشد. امروزه دنیای تکنولوژی باعث شده تا رسیدن به خواستههایمان خیلی سخت و دور از دسترس نباشد. تنها کافیست کمی در اینترنت جستجو کنید تا انواع مختلفی از ورزشها و حرکات مرتبط با آن را بیابید. یکی از این ورزشهای پرطرفدار، فیتنس میباشد. تاکنون به این مسئله فکر کردهاید که کارت مربی گری فیتنس را دریافت کنید و در باشگاه یا شبکه های اجتماعی فعالیت خود را آغاز نمائید؟
آیا مربی گری یکی از اهداف شما به حساب می آید؟ باید بگوییم که این روزها که اهمیت دادن به تناسب اندام بیش از پیش بولد شده و مورد توجه قرار گرفته افراد بیشماری تمایل دارند تا در این راستا اطلاعات کاملی را بدست آورند. از همین رو در ادامه این مقاله در نظر داریم توضیحاتی خدمت شما ارائه دهیم. با ما همراه باشید.
چگونه کارت مربی گری فیتنس را دریافت کنیم؟
در وهله اول باید بدانید که دریافت کارت مربی گری فیتنس نیازمند در اختیار داشتن برخی شرایط است. درواقع شما به عنوان متقاضی این کارت باید حداقل 20 سال و حداکثر 60 سال سن داشته باشید. در اختیار داشتن مدرک تحصیلی دیپلم یا گواهی اشتغال به تحصیل، مدارک شناسایی کامل اعم از کارت ملی، عکس و… ، و البته پایان خدمت یا معافیت از خدمت برای آقایان نیز الزامی است.
قدم اول
در ابتداییترین حرکت خود باید به سراغ هئیت بدنسازی استان یا سایت فدراسیون بدنسازی بروید تا نسبت به زمان و مکان برگزاری کلاسها و کارگاه ها اطلاع پیدا کنید. زیرا در برهه ای از زمان این امکان وجود دارد که دوره مربی گری در شهرها و استان های دیگر نیز برگزار شود. اما بر طبق اصولی که فدراسیون بدنسازی کشور در نظر گرفته، هر ساله یک استان حداقل یکبار این دوره را برگزار میکند. این دوره ها برای خانم ها و آقایان کاملا مجزاست و هر دسته باید به صورت جداگانه در کلاس ها حضور به عمل آورند.
قدم دوم
این مسئله را نباید فراموش کنید که همواره کارگاه های پیش نیازی قبل از کلاس های مربی گری فیتنس در نظر گرفته می شود که در رابطه با تمرینات تغذیه و امور مرتبط با بدنسازی توضیحات کاملی را در آن ارائه می دهند. این کارگاه ها دارای امتیازبندی مشخصی بوده و متقاضیان کارت مربی گری باید در آن شرکت کنند. جمع امتیاز بندی این کارگاه نیز به 75 میرسد که توسط خود هیئت ها اطلاع رسانی و برگزار می شود و معمولا در طول سال برگزار خواهد شد.
قدم سوم
برای اینکه در کلاس های دریافت کارت مربی گری فیتنس موفق عمل کنید در ابتدا باید کلیاتی را در رابطه با این رشته بدانید. به عبارتی آشنایی با حرکات بدنسازی و البته نام عضلات و حرکات مناسب برای هرکدام و نحوه صحیح انجام آن حرکات از جمله موارد ضروری به حساب می آید که قبل از شرکت در کلاس ها و کارگاه ها باید نسبت به آنها آگاهی داشته باشید.
قدم چهارم
معمولا یک هفته کلاس های دروس عمومی برگزار خواهد شد، سه روز به کارگاه ها اختصاص دارد و یک هفته هم دروس تخصصی زمان می برد. این مسئله را هیچگاه فراموش نکنید که تنها دوره های فدراسیون بدنسازی از اعتبار جهانی برخوردار است. معمولا خانم ها در این زمینه دچار اشتباه می شوند.
نکات تکمیلی
یک سری دروس در مربی گری همه رشته های ورزشی مشترک هستند که همه رشته ها برگزار می کنند مثلا دررشته تنیس روی میز, فوتبال, بدنسازی و…همه همان دروس را باید شرکت کنند و پاس کنند مثل درس اناتومی, مبانی تربیت بدنی, تغذیه, علم تمرین و ایمنی و… بعد از ان هر فردی درکلاس های دروس تخصصی رشته خود شرکت می کند. لازم به ذکر است شرکت کردن در این کلاس ها برای همه رشته ها ازاد است حتی اگر هیئت برگزار کننده مرتبط به شما نباشد امار این کلاس ها را از اداره ورزش استان خود بگیرید.
اگر شخصی کارت مربی گری تاریخ دار و یا لیسانس تربیت بدنی و مدرک بیشتری در این رشته داشته باشد نیازی به طی کردن دروس عمومی ندارد مدرک خود را به جای قبولی دروس عمومی به هیت بدنسازی تحویل دهد و برای کلاس های تخصصی ثبت نام کنند.
به طور معمول یک ماه تا دو ماه بعد از کلاس ها آزمون برگزار می شود هم عملی و هم تئوری و معمولا یک ماه بعد نتیجه آن اعلام می شود و حدودا سه ماه بعد کارت صادر می شود ولی پس از قبولی در آزمون ها می توانید گواهی از هیئت بدنسازی شهر برگزار کننده کلاس بگیرید و به کار مربیگری مشغول شوید.